Schedule of Daily Yoga Class july - September

Yoga & Event Udara Bali Schedule

  • Monday
    July 15th, 2019
  • Morning Meditation 06.45 am
    30 minutes
  • Aerial Yoga 07.30 am
    75 minutes
  • Gentle Flow 09.00am
    90 minutes
  • Hatha 10.30 am
    90 minutes
  • Water Aerobic 15.00pm
    40 minutes
  • Hatha 16.00 pm
    90 minutes
  • Sunset Aerial 17.30 pm
    75 minutes
  • Community Abundance Manifestation 19.00 PM - 20.30 PM

    We are ripple effects. Every one of us is connected to an abundance of people, communities and resources. By meditating into this connection, engaging in embodiment which helps us feel this connection more, and by witnessing each other as the amazing people we are, we step into a state of being that allows abundance to flow to us effortlessly.

    Results from this workshop include :

    - People realizing their life purpose halfway through the exercises

    - Feeling large amounts of heavy emotion being replaced with feelings of being fully 

      loved

    - Having a sudden influx of people reaching interested in becoming clients in the hours

      following the workshop.

    After serving over 1000 clients in 7 years leading personal and organizational development workshops, Mason founded Community, which empowers entrepreneurs, creatives, and conscious businesses to both give and receive more abundance in their work by establishing deeper connections to the people they serve, their colleagues, and themselves.

    - Price Rate 150K Nett/Person (Out Side)

    - Starting 07.00 - 08.30 PM

    - Workshop Date 8,15th & 22nd July, 2019

    - Special Prices for In House Guest and Kitas Holder 100K Nett/Person

  • Candle light Yin 19.00 pm ( NO CLASS )
    75 minutes
  • Tuesday
    July 16th, 2019
  • Morning Meditation 06.45 am
    30 Minutes
  • Pilates 07.30 am
    60 Minutes
  • Vinyasa 09.00 am
    90 minutes
  • The Secret of Kundalini 10.30 am
    90 minutes
  • Water Aerobic 15.00 pm
    40 minutes
  • Acro Yoga Class 16.00 pm
    75 minutes
  • Sunset Aerial Yoga 17.30 pm
    75 Minutes
  • Udara Special Event Nigth 19.00 pm

    - Date 16th & 30th July, 2019

    - Ticket 190K/person

    - Special price for In-house guest and Kitas holder (IDR 130K/Person)

    - Secret Place in Udara Resort

    - Cacao

    - Starting 07.00 pm

    - Limited Access for 20 Person Only

  • Wednesday
    July 17th, 2019
  • Aerial Yoga 07.30 am
    75 minutes
  • Vinyasa 09.00 am
    90 minutes
  • Mindful Yin 10.30 am
    90 Minutes
  • Water Aerobic 15.00 pm
    40 Minutes
  • Water Yoga 16.00 pm
    60 Minutes
  • Sunset Aerial Yoga 17.30 pm
    75 minutes
  • Candle Light Yin 19.00 pm
    75 minutes
  • Thursday
    July 18th, 2019
  • Aerial Yoga 07.30 am
    75 minutes
  • Yin Vinyasa 09.00 am
    90 minutes
  • Happy Healing Flow 10.30 am
    90 minutes
  • Water Aerobic 15.00 pm
    40 minutes
  • Hatha 16.00 pm
    90 minutes
  • Sunset Aerial Yoga 17.30 pm
    75 minutes
  • Candle Light Yin 19.00 pm
    75 Minutes
  • Friday
    July 19th, 2019
  • Morning Meditation 06.45 am (FREE)
    30 Minutes
  • Aerial Yoga 07.30 am
    75 minutes
  • Osho Kundalini 09.00 am (FREE)
    60 minutes
  • Healing Pranayama Yoga 10.30 am
    90 minutes
  • Water Aerobic 15.00 pm
    40 minutes
  • Ashtanga Flow 16.00 pm
    75 minutes
  • Acro Yoga Jam 17.30 pm (FREE)
    180 minutes
  • Saturday
    July 20th, 2019
  • Aerial Yoga 07.30 am
    75 minutes
  • Vinyasa 09.00 am
    90 minutes
  • Prana Flow 10.30 am
    90 minutes
  • Water Healing Workshop 16.00 pm
    60 minutes
  • Sunset Aerial Yoga 17.30pm
    75 minutes
  • Candle Light Yin 19.00 pm
    75 minutes
  • Sunday
    July 21st, 2019
  • Udara Bali Detox Yoga & Spa invites you to join us at UDARA SUNDAY on 21st. JULY 2019. Enjoy our 9.00am - 10.15am Aerial Yoga in Baruna Shala with ocean view, 10.00am - 11.30am The Big Sunday Class in Shiva Shala, 10.30am - 13.30 pm Acro Yoga Jam, lets join the Ecstatic Dance 11.30am - 12.30pm, 12.30 pm - 13.30 pm Sound Healing Journey session and Wellness Brunch Available from 11.30am until 14.00pm only 100K ! Namaste
  • Sunset Aerial Yoga 17.30pm
    75 minutes